Ríbezľový džem

26.06.2010 15:16

POTREBNÉ PRÍSADY

 

- 1 liter ríbezľovej šťavy dôkladne zbavenej zrniečok (biele ríbezle, červené ríbezle, čierne ríbezle alebo mix z rôznych ríbezlí)

- 1 kg kryštálového cukru

- 1 želírovací prípravok Madami 1:1 (na 1 kg ovocia a 1 kg cukru)

 

POSTUP PRÍPRAVY

 

Šťavu dáme do hrnca, cukor zmiešame s práškom a vsypeme do šťavy. Za stáleho miešania privedieme do varu a varíme 2-3 minúty. Naplníme do pripravených suchých pohárov. Dobre ich uzatvoríme viečkom a obrátime hore dnom na 5 minút.

Diskusná téma: Ríbezľový džem

Neboli nájdené žiadne príspevky.
 

Kontakt

Petra Vidovičová- AzBio

alergiashop@gmail.com

Záhorácka 91
901 01 Malacky
Slovenská republika

+421911177344

IČO: 45568308
DIČ: 10828812500
č. účtu: 2771134751/0200 VÚB Banka

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarma Webnode