Zaváraniny

26.06.2010 15:16

Ríbezľový džem

POTREBNÉ PRÍSADY   - 1 liter ríbezľovej šťavy dôkladne zbavenej zrniečok (biele ríbezle, červené ríbezle, čierne ríbezle alebo mix z rôznych ríbezlí) - 1 kg kryštálového cukru - 1 želírovací prípravok Madami 1:1 (na 1 kg ovocia a 1 kg cukru)   POSTUP PRÍPRAVY   Šťavu dáme do...
26.06.2010 15:14

Marhuľový džem

POTREBNÉ PRÍSADY   - 1 kg dobre vyzretých až prezretých mäkučkých vykôstkovaných marhúľ dôkladne zbavených šupky - 1 kg kryštálového cukru - 1 želírovací prípravok Madami 1:1 (na 1 kg ovocia a 1 kg cukru)   POSTUP PRÍPRAVY   Marhule dáme do hrnca, cukor zmiešame s práškom a...
26.06.2010 15:11

Malinový džem

POTREBNÉ PRÍSADY   - 1 liter malinovej šťavy dôkladne zbavenej zrniečok - 1 kg kryštálového cukru - 1 želírovací prípravok Madami 1:1 (na 1 kg ovocia a 1 kg cukru), ak chceme mať džem hustejší, pridáme ešte 1 želírovací prípravok na liter šťavy, t.j. na tento recept ho použijeme...

Kontakt

Petra Vidovičová- AzBio

alergiashop@gmail.com

Záhorácka 91
901 01 Malacky
Slovenská republika

+421911177344

IČO: 45568308
DIČ: 10828812500
č. účtu: 2771134751/0200 VÚB Banka

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode